Tjänster på nätet man lätt missar

shutterstock_221210422Det är så stort utbud på nätet att man missar en del. För dig som är allmänt nyfiken på vad du kan ha missat, kan vi berätta om några saker: 

Researrangörer

Är man inte nån som reser hela tiden, missar man vilka alternativ som finns. Du kan få sport- och äventyrsresor skräddarsydda efter dina behov. Researrangörer köper biljetter, bokar flyg och hotell, fixar skjuts till och från flygplats och mycket mer därtill. Allt beror på vad är villig att lägga ut.Dessa alternativ kanske man glömmer eftersom man är van att kunna hitta all information själv. Men du slipper dessa timmar av efterforskningar och jämförelse mellan flygbolag och hotell om du lämnar över allt till ett företag som vill ge dig livets bästa resa.

Utbildning om världen

TED-talks är en YouTube-kanal och hemsida där du kan se inspirerande tal om alla möjliga ämnen. Det är både kändisar och normala personer som ställer sig upp på scenen och pratar om det som de brinner för. Föreläsningarna är på engelska men finns ibland med undertexter.De mer inspirerande talen har till och med varit med på svensk teve. En populär figur som talat mycket på denna scen är svensken Hans Rosling som pratar om världens statistik.