Grundtankarna med nytt företag

7579888-screen-and-hand-icon-with-e-shop-e-commerceNär man påbörjar sin ny e-handel är det vissa misstag man alltid ska undvika: det är grundtankar som du alltid ska ha i bakhuvudet för att slippa onödigt jobb och onödigt spenderande. 

Organiserad

Man ska alltid vara organiserad på arbetet. Man måste vara noggrann med sin planering och inte minst sin ekonomi. Dagskassan ska alltid vara räknad, bokföringen ska skötas rätt och man måste också ha ett bra system för sin fakturering.Om du är organiserad slipper du leta efter borttappade papper, göra missar i redovisningen och helt enkelt sparar du in en massa tid som du kan lägga på viktigare saker.

Lagom lager

Ett för stort lager står bara och kostar dig pengar och plats. Man måste ha ett smart lager där man istället köper in och fyller på allteftersom. Det krävs lite erfarenhet innan man vet vad som säljer, hur mycket man ska ha av allt och när det är dags att beställa mer. Men börja lagom.Även om man har en stor lokal med mycket utrymme, behöver man inte fylla upp alla hyllor. Är du alldeles i början är det bättre att satsa på en mindre mängd för att analysera fram vad folk egentligen är intresserad av. På så sätt får man också se vilka produkter som bara ligger på hyllan utan att bli köpta. Dessa kan man slutligen ta bort helt från lagret.