Tjäna pengar på nätet – några olika alternativ

pengar online_259512143Alla skulle väl vilja ha lite extra klirr i kassan varje månad. Men man vill ju inte arbeta ihjäl sig och säga adjö till sin fritid. På nätet finns det några alternativ som kan ge några slantar extra utan att ta upp allt för mycket av din lediga tid. 

Affiliate

Kortfattat: man köper en sajt och kopplar upp sig till ett affiliatenätverk såsom Tradedoubler. Där får man kontakt med företag som vill att andra sajter ska länka till dem mot betalning. Betalningssätten kan variera så kolla upp detta innan du länkar.När besökare är på din sajt och klickar på länken till företaget får du betalt såvida alla kriterier är uppnådda.Det kräver en del jobb att skapa en bra sajt och man måste hålla den uppdaterad med bra och aktuell information om branschen för att locka besökare, men det kan ge bra utdelning.

Casino

Kombinera din kärlek till spel med chansen att vinna pengar. Först behöver man hitta en bra sajt att spela på: en sajt som har fina erbjudanden och många lockande spel. Man kan faktiskt få en hel del gratispengar bara för att man registrerar sig, vilket ger dig mer att spela för!Om man har tur kan man vinna stort, men det finns också en hög risk att alla pengar går förlorade. Det är lite av en gråzon huruvida man ska satsa på detta för att tjäna pengar, men det är helt klart ett roligt alternativ att testa åtminstone en gång!

Sälj dina gamla saker

Att syssla med auktioner och försäljning av ens prylar tar inte lika lång tid som att syssla med affiliate. Det är också enklare, allt du behöver göra är att knäppa kort och lägga upp en annons på Tradera eller Blocket. Räkna alltid med fraktkostnaden också. Väg prylen först och kolla sedan vad det kostar att skicka den. Du vill inte gå back bara för att du glömde att ta betalt för frakten.