Onlineresurser för företagare

start business_394922782För det som planerar på att starta företag eller redan gjort det är internet en fantastiskt källa för både information och resurser. Här tipsar vi om ett antal olika sajter man kan använda sig på ett eller annat sätt.

Verksamt

Verksamt är ett samarbete mellan tre olika svenska myndigheter: skatteverket, bolagsverket och tillväxtverket. Detta är en inte bara informationsportal utan även ett plattform för att hantera sitt företag med hjälpa av en rad olika e-tjänster. Alla som redan startat ett företag har säkert använt Verksamt vid något tillfälle och alla som planerar att starta ett företag borde absolut ta hjälp av denna sajt.

FairLån

Det finns en hel del tillfället som företagare eller blivande företagare då man kan behöva lite extra finansiering, även om man endast behöver det väldigt temporärt. I vissa fall kan det vara för de utgifter man måste göra när man redan ligger ute med en hel del men innan man får in pengar från utförda arbeten. I andra fall behöver man pengar för att köpa in ny utrustning, skaffa en lokal eller en rad andra anledningar. Om något av detta kan hjälpas med att ta ett lån kan det ofta vara värt det.

Driva Eget

Driva Eget är en av de främsta internetsajterna för svenska företagare och har en mängd olika artiklar i som beror alla aspekter av att starta och driva ett företag. Det är också plasten där man kan se till att hålla sig uppdaterad på regler och bestämmelser som kan påverka ens företag och till och med branschen man arbetar inom. Guider, inspiration, skatter, försäljning, detta och mycket mer kan man hitta mycket utförlig och uppdaterad information om på denna sajt.