Bra spelsajter

Nätet kan ibland kännas lite för stort. Det är besvärligt att hitta det man söker för man måste gå genom så många steg innan man är nöjd. Och spel har blivit så populärt, nätet är numera fullt av spelsajter och det kan kännas vanskligt att försöka hitta en tillförlitlig sajt.

Steam

En sida där man köper och laddar ner PC-spel. De har stort utbud av gammalt och nytt. Här kan man faktiskt snubbla över riktiga klassiker, såsom de första Heroes of Might and Magic och Gabriel Knight-spelen. Det roliga med sidan är att man kan hitta mycket indiespel som är riktigt bra men inte har haft marknadsföringsbudgeten för att synas lika mycket som Assassin’s Creed och andra storsäljare.Det finnas alltid rabatterade spel på Steam. Börjar du handla här kan det vara bra att titta in då och då för rätt som det är har de en rea-drive och man kan fynda tidigare dyra spel för bara några tjugolappar.

Kongregate

En helt gratis sida kändes lämpligt att avsluta artikeln med. På Kongregate brukade över 50 000 personer spela varje dag och det finns runt 90 000 olika spel att välja mellan, så här kan man inte säga att det inte finns något som intresserar än.För att enklare hitta ett spel i sitt eget tycke kan man söka på de populäraste, de senaste eller helt enkelt spel inom en viss kategori. De har spel för alla åldrar och många svårighetsgrader. Så håll till godo!